Online kurser

Online kurser vejen frem

Online kurser er en rigtig god måde, at blive klogere på og til at skabe forandringer på. Det ideelle er at du kan tage kurserne i dit tempo og skal ikke engang forlade dit hjem. Du kan med andre ord sidde i nattøjet og taget et par moduler samtidig kan du stoppe midt i kurset, hvis den lille kræver din opmærksomhed. Det er en meget praktisk måde at blive klogere på. Jeg tilbyder en lang række kurser som bliver udbudt i perioder. Man kan altså ikke bare købe kurset når man vil, men man må springe på når de bliver udbudt.

” Vi er den, vi vælger at være. ” – Green Goblin (Spiderman)

Så sandt som det er sagt.

Online kurser

Der bliver løbende tilbudt online kurser, som du/I i ro og mag kan tag I jeres eget tempo, og når det passer bedst ind i hverdagen. Der er forskel på hvor store kurserne er, og om de har tilknyttet mentor forløb eller community gruppe med andre deltagende forældre.

Lydfiler

Der kommer løbende enkelte lydfiler til rådighed. Lydfilerne omhandler relevante emner vedr. familiedesign.

balance og harmoni

Harmoni og balance er helt centralt i Familiedesign. Det er det hver enkelte families mål med familiedesign, men ud fra egne kerneværdier.

Community

Hvis du/I har lyst til at være med i communities grupper der fokusere på enkelte elementer af forældreskabet og familielivet. Så findes disse gratis grupper på Facebook, og bliver åben for indtagelse af nye medlemmer løbende. Følg MajbrittGilbert på facebook og hør nærmer om dem.

Hvilket familieliv drømmer du om ?…

Jeg er så nysgerrig på hvilken familiedrøm du har? Jeg håber jeg ved lejlighed vil høre om den, da familieliv og familien som institution fascinerer mig. Lad os starte en “revolution” og leve de store familiedrømme ud!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her…

Du vil modtage inspiration til design af jeres familieliv, samt valid faglig viden baseret på psykologi, pædagogik, sociologi, filosofi og viden om hjernes finurligheder vedr. vaner og mønster. Du accepterer samtidig at modtage information om webinar, salg af kurser, Communities og foredrag.