Online kurser seconda parte

Kurserne har forskellige emner, så der er lidt for enhver og alt efter hvor man er. Fælles for dem alle er at de er en del af et Familiedesign faktisk en vigtig del. Men hvis du/I ønsker et tæt samarbejde er mentorforløbende omkring Familiedesign måske noget. Her bliver du undervist i hvordan du skaber transformeringer, ændre vaner og mønstre og meget mere. Hvis du/I i virkeligheden heller ønsker en personlig coaching/mentor, som 1-1 hvor vi arbejder tæt sammen uden forløb, hvor andre familier også deltager. Så tag kontakt til mig og lad os have en samtale om det.

Community

Hvis du/I har lyst til at være med i communities grupper der fokusere på enkelte elementer af forældreskabet og familielivet. Så findes disse gratis grupper på facebook, og bliver åben for indtagelse af nye medlemmer løbene. Følg MajbrittGilbert på facebook og hør nærmer om dem.

balance og harmoni

Balance og harmoni er helt centralt i Familiedesign. Det er hver enkelt families mål med familiedesign, men ud fra egne kerneværdier.

Online kurser

Der bliver løbende tilbudt online kurser, som du/I i ro og mag kan tag i jeres tempo, og når det passer bedst ind i hverdagen. Der er forskel på hvor store kurserne er, og om de har tilknyttet mentor forløb eller community gruppe med andre deltagende forældre.

Lydfiler

Der kommer løbende enkelte lydfiler til rådighed. Lydfilerne omhandler relevante emner vedr. familiedesign.

Online kurser hvor finder jeg mere om dem?

Ved at søge oppe i menuen vil du kunne finder mere om de enkelte kursers indhold mm.

Skal vi holde kontakten ?…

Du vil modtage inspiration til design af jeres familieliv, samt valid faglig viden baseret på psykologi, pædagogik, sociologi, filosofi og viden om hjernes finurligheder vedr. vaner og mønster. Du acceptere samtidig at modtage information om webinarer, salg af kurser, community og foredrag.