• Man må da gerne have store drømme

  Kun janteloven og dem der følger den ønsker, at holde dig nede på jorden

 • Når man elsker nogen ...

  Børn elsker deres forældre ubetinget. Vi har deres fulde tillid, hvis vi ikke ødelægger den tillid over tid…

 • Glæde...

  Dette er tillid. Hvis der ingen tillid var ville glæden være udvekslet med frygt….

 • en trofast ven

  Følelsen af at have en trofast ven er ubeskrivelig

Kurser om søvn

I mit ene kursus om søvn ” Sov trygt og skønt mit barn” får du den helt basale og grundlæggende viden om søvn. Jeg har kogt viden ned på en mere spiselig og forståelig måde, og du bliver guidet i de forskellige fase via. den ekspert model jeg har skabt til brug når du skal lære dit barn at sove og få en god stabil søvnrytme.

Jeg har hjulpet utallige forældre med at få deres barn til at sove og jeg kan via. dette kursus hjælpe dig med præcis hvad du skal gøre. Dog er det vigtig du får noget viden og forståelse inden du springer ud i metoderne for, at det skal lykkes dig. Dette er ikke et kvik fix men, når du har knækket koden vil det efterfølgende føles sådan.

Du kan læse mere om kurset indhold på de sider der bliver offentlig gjort, på de tidspunkter kurset bliver udbudt.

Forskellige kurser om søvn

Du vil under tiden opdage at der er flere forskellige kurser som omhandler søvn. De er lidt forskellige i deres størrelse og hvor meget der nørders med teorien. Så derfor er det vigtigt for dig, at læse hvad det enkelte kursus tilbyder og indeholder, så du får det kursus du har brug for. Hvis jeg skulle samle al viden i et ville dette blive alt for stort og uoverskueligt for dig, hvilket jeg ikke ønsker. Det ville nemlig gøre at du taber gejsten og motivationen til at gennemføre kurset og virkelig udføre det i praksis.

Nogle kurser er et hvor du er på egen hånd og blot skal følge rådgivningen og den ekspertmodel jeg har lavet. Andre bliver du holdt lidt mere i hånden med et fællesskab hvor vi har nogle ugentlige lives i gruppen og hvor jeg taler om emner i modulerne.

I videoen til venstre taler jeg om visualisering. En effektiv metode til at opnå sine mål. Du vil kunne finde mere information om visualisering i mine kurser samt andre steder på sitet her.

Nyeste nylig indlæg