Hjernens finurligheder og hvad kan vi gøre ved det ?

Og hvad kan vi gøre ved det?

Allerførst tager vi lige et par skridt tilbage. Der dannes stiger i hjernen i takt med du har dit fokus i en bestemt retning. Hvis dit fokus er på negative følelser vedr. en person eller en ting du bør gøre. Dannes der igen og igen tydeligere stiger? Og det vil derfor være nemmer for dig at både føle, agere og tænke de tanker en anden gang. Dermed er der skabt en vanetænkning og agering. Hvis du ønsker at ændre på denne skal du beslutte dig for hvad du i stedet for vil tænke eller gøre og gentage dette igen og igen. På et tidspunkt vil denne stig være mere tydelige og brugt så det bliver en vane du ikke behøver, at tænke over. Men indtil da vil du meget let falde tilbage til den gamle stig der ellers over tid ville gro til.

“Livet er som at køre en cykel. For at være i balance bliver du nødt til at være i bevægelse.” – Albert Einstein

Det er i min optik helt okay at drømme stort. Man skal ikke lade sig slå ud af andres velmenende forsøg på, at holde en der hvor man er pt i livet. Grunden til nogle af ens nærmeste vil tale en fra forandring er ikke ondt ment, men fordi de i bund og grund ikke ønsker forandring for dem selv. Og hvis du/I forandre på noget hos jer. Forandrer I også deres verdensbillede.

Lad ikke ellers velmenende lære mf. tage drømmen fra jeres barn om mål i livet. De største tænker i historien har bådet været ordblinde og nogle dårlige i skolen til fagene. Det slog dem ikke ud. Andre kendte store forretningsfolk havde det heller ikke skrevet i kortene, at de skulle blive nogle af de mest succesfulde i historien tænk f.eks. på Henry Ford blot for at nævne en.

Så slå ikke drømme ihjel og acceptere ikke de tilsyneladende velmenende udtalelser, men desværre hæmmende for den personlige udviklingen andre kan komme med.

Hvem skal definer dit liv? hvem skal definer jeres familieliv? og hvem skal bestemme hvordan det familieliv skal se ud? Hvis du/I gerne vil slippe for at indgroet vaner og mønster definer jeres familieliv og bestemmer hvordan det ser ud. Så er det tid til at ændre på det og vise jeres barn/børn at man kan gøre det anderledes.

Mentaltræning en måde at nå sine drømme på…

Mentaltræning bruges af rigtig mange indenfor erhvervslivet og professionelle idrætsudøver på daglig basic. Det er på denne måde de bliver målbevidste og i stand til, at opnår de mål de sætter. Du kan også bruge metoden til de mål du sætter dig, samt lære dit barn det, så barnet opnår sine mål. Hvis dit barn er et lille barn kan du begynde læringsprocessen, så det blive en naturlig ting for dit barn at mentaltræne.

Lad os holde kontakten via nyhedsbrevet

Vil du høre om hvordan du ændre på de vaner der ikke fungere? Vil du lære dit barn at sove? Vil du gerne blive klogere på Familiedesign? Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet får du valid viden lige ind i din mail Box. Du vil også modtage information om kampagner vedr. kurser, evnet mm. der har med MajbrittGilbert Familiedesign.