Velkommen til tilmelding siden til minikurset.

 I dette minikursus får du nogle grund metoder til, at lave ændringer i jeres familieliv. Så I opnå mere harmoni og balance i hverdagen.

minikurset varer i 5 dage inde i en lukket facebook gruppe. Her vil al materiale blive lagt op. Både videoer og opgave materiale i form af papirs dokumenter. Kurset koster intet, det kræver dog du melder dig ind i facebook gruppen – Free community for forældre.- Fra konflikter til kærlighedsfuld kommunikation. 

Grupper er en lukket gruppe der ikke lukker efter endt forløb. Men del af materialet vil blive taget ned efter kursets er slut.

Kurset starter mandag d. 19/4 2021. Alle vil blive lukket ind i gruppe søndag d. 18/4 2021 om aften.

Mere harmoni og balance i familielivet og hverdagen.

Vi drømmer dybest set alle om et familieliv i harmoni og balance. Hvor vi sammen kan udvikle os, nyde hinandens samvær og skabe noget helt unikt med tætte bånd.

Men det er desværre ikke altid det er sådan vores familieliv udvikler sig til. Der kan være brug for at se nærmer på, hvad der ikke fungere og hvad skal ændres for, at vi opnår drømmen og et harmonisk og balanceret familieliv midt i en travl hverdag med job, pligter og ansvar.

I kurset tager vi fat på hvad er et harmonisk liv for dig? Hvad vil balance i familielivet og hverdagen være for dig?

Jeg vil give jer deltagere en masse valid viden om b.la. hvordan vaner og mønster opstår og styrer os, samt hvordan vi får dem ændret til noget andet og bedre. Så du/I kommer tætter på det harmonisk og balanceret familieliv I ønsker jer.

Der lægges nyt kursusmateriale op hverdag i de 5 dage om morgenen, og to gange i løbet af ugen kl 20 går jeg live i gruppen om aften. Derudover vil der være et par live om eftermiddagen de øvrige dage. Her vil I kunne stille spørgsmål og jeg vil forsøge at nå at svare på dem alle.

Den sidste dag fredagen skal fejre vi det vi har lært, det der har rykket på noget, sat gang i noget. 

Tryk på linket nedenunder og tilmeld dig kurset!

Få en masse viden og nyheder om andre kurser i din indbakke.

Når du tilmelder dig kurset tilmelder du dig automatisk nyhedsbrevet fra MajbrittGilbert Familiedesign.

I disse nyhedsbreve får du inspiration og forskellig valid viden baseret på mine egne erfaring både personlige og professionelt, psykologi, pædagogik, filosofi, sociologi, samt hjernens finurliger veje. Du vil også være en af de første der får viden om kurser, foredrag, bøger mm.

Du vil til hver en tid kunne framelde dig nyhedsbrevet.

Tryk på linket nedenunder og tilmeld dig. 

Tilmeld dig nyhedsbrevet samt minikurset!

Yes! Jeg skal da med på det kursus!

Husk at skriv din mailadresse på adgangen til FB gruppen.Vi ses!

Jeg vil glæde mig til at tage hjerteligt imod dig inde i facebook gruppen – Free community for forældre – Skab dit eget familiedesign.

Tak for nu og på gensyn!

De bedste hilsner

MajbrittGilbert Familiedesign. 

info@majbrittgilbert