Hvad er familiedesign

Familiedesign en palet af forskellige muligheder. Man kan vælge den samlet pakke eller gøre brug af dele af konceptet. Alle kurser, foredrag eller gratis vidensformidling i Communities har alle det fælles omdrejningspunkt, at blive mere bevidst og se sit familieliv som noget der ikke bare skal lade sig udvikle uvilkårligt. Hvor man som familiemedlem følger man blot følger med, og at der skabes et hamsterhjul af vaner og mønster der ikke gør noget godt for familiens sammenhold ej heller oplevelsen af harmoni og balance i livet sammen.

Coaching og mentor forløb.

I visse kursus vil der indgå mentor – og eller coachingforløb under kursets planlagte varighed. I og med det foregår online vil I have disse kurser til jeres disposition, så at sige til evig tid.

” Nogle mennesker vil have at det sker, nogle ønsker at det skal ske, andre får det til at ske. ” – Michael Jordan

om Majbritt Gilbert

Helt grundlæggende er min passion at hjælp børn og deres familier i deres søgen efter enten en bedre udvikling eller mere harmoni og balance i deres familieliv. Jeg har i over 30 år arbejdet professionelt med børnefamilier og har undervist pædagoger, dagplejer og kommende PGU’er i fag, emner der er relevante for det pædagogiske fag. De sidste ti år har jeg arbejdet meget med at guide og vejledt børnefamilier i, hvordan de ændre på de vaner og mønster der ikke tilføre deres familieliv noget positiv, samt hvordan de på bedste vis understøtter deres barns udvikling. Så barnet er bedst muligt rustet til at møde verden udenfor.

I flere år har jeg arbejdet mig ind på at overføre mit arbejde, mine tanker og metoder til online guidning via. sitet her, online kurser, Communities, webinar mm. Mit mål er at nå ud til flere børnefamilier og giver nutidens ressourcestærke børnefamilier der er interesseret i, at skabe en større bevidsthed og innoverende udvikling i deres familieliv.

Hvad jeg kan gøre for dig

Online kurser

Der bliver løbende tilbudt online kurser, som du/I i ro og mag kan tag I jeres eget tempo, og når det passer bedst ind i hverdagen.

Der er forskel på hvor store kurserne er, og om de har tilknyttet mentor forløb eller Communities grupper med andre deltagende forældre.

Lydfiler

Der kommer løbende enkelte lydfiler til rådighed. Lydfilerne omhandler relevante emner vedr. familiedesign.

Mental Peace

Mentaltræning er en af de tilbud mit Familiedesign tilbyder.

Hjemme studie

Alt kursus materialet, webinar mm kan du/I tilgå hjemme fra. Dette gør det super nemt og effektivt i en børnefamilies hverdag.

balance og harmoni

Harmoni og balance er helt centralt i Familiedesign. Det er det hver enkelte families mål med familiedesign, men ud fra egne kerneværdier.

Community

Hvis du/I har lyst til at være med i Communities grupper der fokusere på enkelte elementer af forældreskabet og familielivet. Så findes disse gratis grupper på Facebook, og bliver åben for indtagelse af nye medlemme løbene. Andre grupper er forbeholdt kursus deltagende medlemmer. Følg MajbrittGilbert på Facebook og hør nærmer om dem.

Bevidst og kærlig lederskab i familien

Bevidst og kærligt lederskab er tryghedsskabende for barnet. Barnet har brug for denne tryghed til, at kunne bruge al sin energi på at udvikler personlige, fysiske og sociale færdigheder. Derfor er det så umådeligt vigtigt, at du som forældre bliver bevidst om dine egne handlemåder og reflektere over dem. Samtidig skabes der tryghed når du tager beslutningen om et kærlige lederskab af familien.

modtag nyhedsbrev

Du vil modtage inspiration til design af jeres familieliv, samt valid faglig viden baseret på psykologi, pædagogik, sociologi, filosofi og viden om hjernes finurligheder vedr. vaner og mønster. Du accepterer samtidig at modtage information om webinarer, salg af kurser, Communities og foredrag.