Har du brug for en hjælpende hånd ?

Vil du have en hjælpende hånd ?

Det kan være uoverskueligt at gå vejen helt selv og man kan have brug personlig sparring og guidning for at løses. I mange tilfælde er dette det der giver resultater langt langt hurtigere end hvis man selv skal gå hele vejen alene og finde ud af det hele selv. Men det behøver du ikke, du kan nemlig få personlig sparring med mig og guidning af mig i mit mentor forløb eller 1-1forløb. Du er velkommen til at tage kontakt til mig og høre nærmer og muligheden og pris.

Du kan også vælge andre muligheder, hvis du gerne vil have sparring og hjælp til, at lave dit eget familiedesign af jeres familieliv. Så kan det først skridt være at tilmelde dig mit nyhedsbrev, eller/og følge mig på facebook og Instagram. Du kan også vælge at købe et af mine kurser eller være en del af min gratis community gruppe. Jeg er klar til at hjælpe dig, hvis du ønsker min hjælp.

De bedste hilsner

Majbritt Gilbert

MajbrittGilbert Familiedesign

Er en palet af muligheder for dig/jer der ønsker at bringe dit/jeres familieliv og forældreskab op på et helt andet niveau. Det er for dig der gerne går forrest, men også for dig det lige ønsker et par kurser i enkelte emner.