Vil du blive en endnu bedre som forældre? Velkommen til Familiedesign.

At modtage rådgivning og vejledning vedr. ens børn og familieliv kan være en løsning, som måske ikke er den første tanke der kommer til én. Familien og vores børn er dyrebare og burde tildeles mere opmærksomhed og arbejde. Men vi vælger ofte at spare på kræfterne og de personlige investeringer. Vi kan vælge en her og nu løsning – at lever ud fra filosofien; “det ordner sig nok”. Eller vi kan skabe vores egen lykke og handle på problemerne. Jeg tilbyder hjælp når det passer ind i din/jeres tid hjemme i din stue. Via. de online kurser jeg tilbyder kan du/I tage kurset i jeres tempo og få løst det I havde brug for hjælp til. Derudover vil jeg tilbyde webinar, foredrag, blogindlæg via nyhedsbrevet. Så skriv jer endelig op og få en masse inspiration og viden.

Coaching

Vi er generelt rigtige gode til at kunne se, at rådgivning/ coaching er et fantastisk redskab når det drejer sig om os selv f.eks. vores personlige selv udvikling, livsstilsædringer eller, at gå nye veje i forbindelse med karriereskift. Flere og flere familier oplever, hvor svært det er, at finde den rigtigt kurs når det gælder familielivet med børn og et blomstrende arbejdsliv. Jeg har i mine mange professionelle år arbejdet med børn og familier og set denne udvikling, at det bliver svære og svære. Familier som i værste fald går i opløsning, mens børnene er ganske små. Fordi man b.la. har svært ved, at finde en fælles vej frem. Hvordan tackler vi sådan en situation, mener vi som par egentlig det samme vedr. holdninger om børneopdragelse ? for at bruge et gammelt ord, vi også kan kalde guidning.

Familielivet

Det kan være svært, at være en børnefamilie og samtidig holde fast i karrieren. Simpelthen at får det hele til at fungere harmonisk og gå op i en højere enhed, men det kan sagtens lade sig gøre med nogle enkelte ændringer. Når vi ser på børnefamilierne gennem sociologiske briller ser vi, at den mest stressede periode i et menneskes liv er i den periode, hvor børnene er små og karrieren er godt i gang. Her går det galt for mange især når barn nr to måske flere kommer og med den udvikling og de spørgsmål der opstår undervejs. Mange vælger at få en coach der guider igennem de mange situationer og svære valg. Invester i familien og få tid til alt det I også gerne vil med ro i sjælen. Det er faktisk muligt at design ens familieliv, så det passer ind i den drøm og forestilling man har om sig familieliv. Livet behøver ikke at være så konservativt indrette man kan træffe nogle bevidste valg om, hvordan ens familieliv skal være, naboens model er nødvendigvis ikke den bedste for jer.  Søren Kierkegaard var eksistentialist og bliver betragtet som forfader for eksistentialismen. Han mente at mennesket har et ansvar for sig selv og det liv det har. Men at mange ikke påtager sig dette ansvar og dermed kan man sige de svigter sig selv. Det er vores ansvar at skabe det bedste liv for os og vores familie ikke blot reproducere de samme mønster og vaner der mange gange er præindlærte og kræver derfor både bevidsthed om samt lidt arbejde at ændre på.

Hvad fortæller dit barn dig ?

Børn som viser en utilfredshed med alt eller noget omkring dem fortæller, at de har udfordringer, som er for svære for dem at håndtere. Denne følelse kan gøre det svært for familien, at fungere optimalt i hverdagen og i sociale sammenhænge. Jeg hjælper jer med, at løse hverdags problemer og udfordringer i familielivet. Situationer hvor barnets manglende lyst til f.eks. at sove eller spise. Svære problemstillinger vedr. socialisering i og udenfor hjemme. Situationer hvor barnet mistrives og måske mangler synlig lederskab fra jer som forældre. Dette er symptomer på, at noget er galt. Børn har brug for guidning og tydelige voksne, som ved hvad der er bedst for deres barn. Det kan du opnå ved små ændringer og værktøjerne kan jeg hjælpe dig med.

Kontakt mig, hvis du har spørgsmål

Med en bred variation af tilbud at vælge mellem, er jeg sikker på, at du vil blive glad for et samarbejde. Klik rundt på min hjemmeside  – hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte mig!

Jeg tilbyder kursus, foredrag, undervisning for private som professionelle, samt samarbejde med både private familier og kommuner.

Glæder mig til vores samarbejde og velkommen til mit univers

Design dit familieliv med Familiedesign

De bedste hilsner

Majbritt Gilbert