At se ind i fremtiden og se hvordan I vil leve

At se ind i fremtiden og se hvordan I vil leve

Vi har muligheden for at skabe vores egen fremtid. Nogle få er rigtig dygtige til dette, men mange lader det være op til tilfældighederne eller andre at bestemme det. VI køber ind på andres drømme eller levevis i stedet for, at planlæg meget bedre vores livsmål.
Min livsfilosofi er bla. at være den styrende fakta i mit eget liv. Jeg designer mit liv og jeg designer mit familieliv. Nu hvor mine børn er blevet til unge mennesker er de med designer i vores fællesskab og tilfører nyt til vores families fælles mål og eventyr, samt designe deres eget fremtidsliv. Noget der ligger mig stærkt på sinde vedr. mine egne børn er, at lære dem selvstændighed, økonomisk frihed og troen på sig selv. Den økonomiske frihed er en vigtig del, da den sætter os fri til selv at bestemme alt i vores liv. Jeg arbejder selv med den i forhold til mit eget liv. Men mine to unge mennesker har alt den mulighed i verden for ikke, at stifte gæld og indlejre gode økonomiske vaner såsom tage en vis procentdel af deres indtægt til investering og opsparing. Det var ikke en del af min opvækst selvom min far var selvstændig og min mor hjemmegående, en rigtig klassisk kernefamilie model. Dette er noget jeg har lært mig selv og igangsat i mit eget voksenliv, da jeg traf den endelige beslutning om mit familiedesign og livsdesign.

Når man bliver bevidst om hvordan ens liv skal være og hvordan man vil have sit familieliv. Hvilke vaner og mønster man absolut ikke ønsker i familielivet, samt hvad jeres mål er? hvordan og hvor skal livet leves? Så kan I skabe det perfekte liv for jer. Det lyder måske lige vel overdrevet med det perfekte liv. Men jeg mener man ikke skal tage til takker og ende sine dage med, at se tilbage på livet og ærgre sig over det ikke var anderledes. I kan designe et anderledes familieliv, hvor I får mere harmoni og balance i livet, samt større glæde af hinanden og levet som I vil i overensstemmelse med jeres principper og kerneværdier.

Familiedesign er en proces og alt efter hvad ens mål er, ikke noget der gøres overnight. Men kan læres, udvikles og arbejdes med over tid.