Majbritt Gilbert tilbyder professionel hjælp i hverdagen i form af familierådgivning, coaching og vejledning

 

Jeg er selv mor til to dejlige børn af begge køn på henholdsvis 12 og 14 år. Min professionelle baggrund er en livslang erfaring der startede i 1989, sompædagog og Cand. pæd. i pæd. sociologi. Jeg har beskæftiget mig med det pædagogiske og familier hele mit arbejdsliv og har bla. arbejdet som pædagogisk konsulent og leder indenfor den alm. pædagogiske sfære samt det social pædagogiske område med børn med diagnoser eller sociale vanskeligheder.

Jeg har arbejdet som freelance underviser på kursuser for pædagoger, dagplejer og Pgu`er siden 2009.

Hjælp til hverdagen

Jeg tilbyder familie rådgivning og vejledning til ganske almindelige familier der har brug for hjælp til, at finde løsningen på evt. disharmonien i familien. Jeg coacher/rådgiver jer i hverdagens små som store spørgsmål. Måske har jeres barn svært ved at sove, og kan ikke finde ro. Rigtig mange forældre har problemer med barnets søvn og dette kan skabe situationer som til tider giver konflikter i familien. Afbrud nattesøvn gentagende gange tapper  for energi og så er det svært, at være en rumlig forældre med overskud både til familien og arbejde. Ligeledes for barnet at lære og udvikle sig, samt bare at kunne rumme andre børn. For mange familier med fælles og/eller dele børn opstår der til tider også problemer, som kan være svære at finde en løsning på. Derfor kan det være en god ide, at få hjælp udefra.

Her kan jeg hjælpe jer med de mange spørgsmål vedr. småbørn og deres udvikling. Hvordan guider man sit lille barn i dets udvikling ? Hvordan påtager jeg mig lederskabet overfor mit barn når jeg oplever jeg selv tvivler på om jeg gør det rigtige? Hvordan takler jeg konflikterne imellem mig selv og en præ-teenager? Hvad siger vi og hvordan reagerer vi i forhold til dine og mine børn? Hvordan håndterer jeg svære situationer ude i det offentlige rum?

MajbrittGilbert

 

Save

Save